بازدید مدیر کل دامپزشکی استان از مراکز عرضه فراورده های خام دامی

مدیر کل دامپزشکی استان  از مراکز عرضه فراورده های خام دامی در سطح شهر و در آستانه فرا رسیدن عید قربان بازدید به عمل آورد. 

مدیر کل دامپزشکی استان در بازدید میدانی از مراکز عرضه فراورده های خام دامی در سطح شهر و در آستانه فرا رسیدن عید قربان انجام شد گفت هدف و رسالت سنگینی در حوزه تضمین سلامت عمومی و تامین امنیت غذایی بر عهده داریم و شبانه روز در این راستا تلاش می کنیم تا فراورده های خام دامی کاملا  سالم، بهداشتی و مطمئن به دست شهروندان برسد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان؛ دکتر مهدی فیضی که در این مصاحبه با محوریت اقدامات بهداشتی دامپزشکی در عید قربان سخن می گفت از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بردامهای قربانی و آماده باش این اداره کل با تجهیز و ساماندهی ۳۴  اکیپ ثابت و سیار متشکل از ۶۹ دامپزشک و کارشناس بازرسی بهداشت گوشت و ۱۰ روحانی ناظر ذبح شرعی در سطح استان خبر داد.

این مقام مسئول دامپزشکی استان تاکید کرد توصیه ما به شهروندان ذبح دام قربانی در کشتارگاهها و آماده سازی آن بصورت کاملا بهداشتی و تحت نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی است اما در صورت ذبح دام در منازل به شهروندان توصیه می کنیم حتما با شماره تلفن ۳۳۳۹۴۸۰۰ و سامانه ارتباطی ۱۵۱۲ تماس حاصل نموده و ضمن اخذ مشاوره رایگان و حضور اکیپ های دامپزشکی در منزل نسبت به بازرسی بهداشتی لاشه خود اقدام و از سالم بودن آن اطمینان حاصل نمایند.

دکتر فیضی به شهروندان توصیه نمود به هنگام خرید گوشت قرمز به مهر بهداشتی دامپزشکی توجه نموده و از مصرف گوشت تازه بلافاصله پس از ذبح دام خودداری و گوشت تازه را به مدت ۲۴ ساعت و آلایش دامی را به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف نمایند.